Monipuolinen Levin luonto & laatuasunto keskeltä tätä kaikkea

Alppitalot Levin kupeessa – uniikkia asumista

Kiinteistö sisältä

Tunturinlaidan kiinteistöt ovat Suomen huippuihin kuuluvan Arkkitehtitoimisto Sarpanevan käsialaa. Kussakin alppitalossa on neljä kerrosta. Kaikki huoneistot ovat yhdessä tasossa, joka optimoi käyttömukavuuden ja toiminnallisuuden. Kaikkiin huoneistoihin on myös hissiyhteys, ja esteettömyys on huomioitu koko kohteen suunnittelussa.

Sijainti ja miljöö

Alppitalot sijaitsevat rauhallisella paikalla luonnon keskellä eturinteen välittömässä läheisyydessä. Hiihtohissille pääsee laskemaan tontilta ja rinteestä voi laskea suoraan talojen pihoille. Myös Levin laaja lumetettu latuverkosto alkaa heti kotiovelta.

Kesällä latupohjat toimivat pururatana sekä maastopyöräilyreitteinä ja jatkuvat aina golfkentälle saakka. Levin keskustan kaikki palvelut ovat yhtiön läheisyydessä muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä.

Tontit ja autopaikat

Alppitalojen tontit muodostavat oman suojaisan, mutta kuitenkin avaran piha-alueen. Pihat rajataan osittain muurein ja katoksin. Autokatospaikat sijoitetaan osittain talojen alle ja osittain omiin autokatoksiin. Jokaiselle huoneistolle osoitetaan oma autopaikka. Autopaikkojen yhteyteen tulee huoneistokohtaiset lukolliset varastot.